Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

ürkü pas yardımıyla muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Bapları; Uslu kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yetişmek, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları kullanma düzına için, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması zirdaki gibidir

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Gayrı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir bariyer konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik şube şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı bâtınin olabildiğince meselelevsel şekilde misyon yapmalıdır.

 60dk ve 120dk gibi averaj Yangın Çıkış Kapısı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page